Τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, επισκέφθηκαν χθες,  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με κεντρικό σημείο την αστυνόμευση στην Αιγιαλεία, αλλά και παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα, ο  κ. Δήμαρχος εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προστασία των πολιτών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων από δράστες που διαπράττουν κλοπές, ληστείες και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, επισημαίνοντας την ανάγκη διατήρησης στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Παράλληλα, συζητήθηκαν παρεμβάσεις για την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και κατ΄ επέκταση της καθημερινότητας των πολιτών, στην πόλη του Αιγίου, αλλά και συνεργασίες που θα έχουν ως σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Επιπλέον, κατά τη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων  Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο Άγιος Λεόντιος» κ. Αναστάσιος Κατσωνόπουλος, ο Υποστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμος Β΄Ιγνάτιος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.