Στο επόμενο επεισόδιο του Happy Traveller ο Ευτύχης Μπλέτσας, η Ηλέκτρα Αστέρη και η κόρη τους εξερευνούν τον μεγαλύτερο νομό της Ελλάδας.

"Θα κάνουμε ένα roadtrip μαζί με την κόρη μας σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Στερεάς Ελλάδας, την Αιτωλοακαρνανία. Το ταξίδι ξεκινάει από την βάση μας τη Θεσσαλονίκη και αφού περάσουμε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, θα φτάσουμε στο μέρος όπου θα μείνουμε, τη Μακύνεια. Από εκεί θα φτάσουμε εύκολα με το αμάξι στην μεγαλόπρεπη Ναύπακτο με το εντυπωσιακό της κάστρο. Έπειτα θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο ιδιαίτερα αξιοθέατα της περιοχής, τον Βοτανικό Κήπο που βρίσκεται μεταξύ Μεσολογγίου και Αντιρρίου. Θα πάμε σε έναν εντυπωσιακό βοτανικό κήπο και θα επισκεφθούμε το ιστορικό και αγαπημένο Μεσολόγγι. Εκεί θα δούμε τα ιστορικά μνημεία, θα δοκιμάσουμε τοπικό ψάρι και θα απολαύσουμε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας με τα χρώματα της λιμνοθάλασσας που λέγεται πως έχουν εμπνεύσει μεγάλους Έλληνες συγγραφείς και ποιητές.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αγρίνιο, το Αιτωλικό και το Θέρμο, ενώ θα κάνουμε και μια μικρή στάση για να δούμε τον Αχελώο και τον Εύηνο ποταμό. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνεις και οδοιπορικό σε χωριά και γραφικές τοποθεσίες της ορεινής Ναυπακτίας. Θα φτάσουμε στο χωριό Θέρμος και θα θαυμάσουμε την Τριχωνίδα, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας. Έπειτα θα επισκεφθούμε τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και μάλιστα θα μπούμε στο εσωτερικό της και θα ανέβουμε στην κορυφή ενός από τους τέσσερις θεόρατους πυλώνες που την κρατάνε. Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής θα κάνουμε μια στάση στην Αμφιλοχία", αναφέρει ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Ένα επεισόδιο γεμάτο Ελλάδα σε μία από τις πιο ιστορικές και ποικιλόμορφες περιοχές της χώρας μας.

Happy Traveller στην Αιτωλοακαρνανία
Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 17:40 στον ΣΚΑΙ.

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε ο Ευτύχης Μπλέτσας, μετά την επίσκεψή του στο εσωτερικό της Γέφυρας.


ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (και ανέβηκα στον πυλώνα!)