Σε πένθος βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η γιαγιά της, το απόγευμα της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια μετέβη στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία και απουσιάζει από τη σημερινή εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά, όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία. Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας». Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Τσολάκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τα σύννεφα έτσι όπως φαίνονται μέσα από το αεροπλάνο και «ράγισε καρδιές» με το μήνυμα της.

«Όσοι μου «φύγατε» κ όσοι μου λείπετε, είμαι σίγουρη πως είστε αυτό το λευκό σύννεφο που αισθάνομαι πως με κρατάει δυνατή μετά από κάθε κραδασμό! Αγνά, προστατευτικά κ αγαπησιάρικα όπως μου μάθατε! Και αυτή η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο!!Μπορεί κ παράλογα αλλά το κάνει…Έτσι νιώθω κάθε φορά στη ζωή μου που αντικρίζω αυτή την εικόνα!!έτσι νιώθω κάθε φορά που ένας κρίκος σπάει!!!κ για μένα κάθε κρίκος μιας οικογένειας,θα έχει πάντα λευκό χρώμα!!Ακριβώς όπως αυτά τα σύννεφα!!

Θα σκέφτομαι πάντα ότι είστε οι φύλακες άγγελοι μου!!! Αντίο γιαγιάκα μου….θα μου λείψει πολύ που δεν θα γυρίζει πια κάνεις σ’ αυτή τη λέξη!», έγραφε η Ελένη Τσολάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.