"Είναι πολλά τα λεφτά Άλεξ...". 

Μια ξεχωριστή παράσταση κάνει την Παρασκευή στις 22 Νοεμβρίου την πρεμιέρα της, στο θέατρο Μηχανουργείο, πίσω από τον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. Πρόκειται για την κωμωδία "Είναι πολλά τα λεφτά Άλεξ" που σύμφωνα με τους συντελεστές της θα χαρίσει αρκετό γέλιο στους θεατές. 

"Είναι μία κλασική κωμωδία καταστάσεων που καυτηριάζει σε μεγάλο βαθμό αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και κυρίως τον ρόλο που έχει πλέον το χρήμα στην σύγχρονη κοινωνία" τονίζει ο ένας από τους πιο έμπειρους ηθοποιούς που συμμετέχει στο έργο, ο Σάκης Κληρής.

"Είναι μία παράσταση που θα κάνει τον κόσμο να ξεκαρδιστεί στα γέλια, κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη στις μέρες που ζούμε. Το έργο έχει κεντρική του ιδέα την αλλοίωση που φέρνει το χρήμα στον σύγχρονο άνθρωπο, διαμορφώνοντας χαρακτήρες και συμπεριφορές". 

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Μίλτος Σπυρόπουλος και πρωταγωνιστούν οι Σάκης Κληρής, Βάσω Ξούλου, Αντώνης Μπαρμπετάκης, Ευτυχία Μπίλελη, Κωσταντίνος Τομαράς, Μίλτος Σπυρόπουλος, Κώστας Σπυρόπουλος. Η κωμωδία είναι μια παραγωγή της Σπυρόπουλος Α.Ε και αξίζει να αναφέρουμε ότι μέρος των χρημάτων από το κάθε εισιτήριο θα αποδίδεται στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

Άρα το γέλιο θα έχει και έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Θα ανέβουν συνολικά 24 παραστάσεις έως και τις 12 Ιανουαρίου,  κάθε Παρασκευή - Σάββατο 9.30 μμ και Κυριακή 8.30 μμ. 

Τηλ κρατήσεων 6981893502.