Το θέμα της 50χρονης μάνας με τα τρία παιδιά που μετά την άδεια που είχε πάρει στην δουλειά της, λόγω κόπωσης και εξασθένισης του οργανισμού της, για να απολυθεί στη συνέχεια από την εργοδοσία της που προφανώς δεν σεβάστηκε τα 10 χρόνια συνεχούς εργασίας που είχε, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 

Η μάνα που αιφνιδιάστηκε από αυτή την απόφαση της εργοδοσίας της, σκέφτηκε να βάλει ένα τέλος στην ζωή της. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο άνθρωπος που την απέλυσε, ο προϊστάμενος της ήταν παιδικός της φίλος, ενώ η ίδια εργαζόταν σε μία υπεύθυνη θέση, έχοντας δείξει ιδιαίτερες ικανότητες πάνω στο αντικείμενο της. 

Η 50χρονη σώθηκε αφού το ένα από τα τρία παιδιά της μαζί με συγγενείς της την σταμάτησαν από το να επιχειρήσει να κάνει αυτό που είχε φέρει στη σκέψη της η απόγνωση της απώλειας της δουλειάς της. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η υπάλληλος μετά την απόλυση της, δέχτηκε δύο προτάσεις για δουλειά, σε θέσεις παρόμοιες με την προηγούμενη εργασία της. 

Η εμπειρία της και οι γνώσεις της έτσι εκτιμήθηκαν και το διαφαινόμενο επαγγελματικό αδιέξοδο, έγινε διέξοδο για την 50χρονη εργαζόμενη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.