Διαρκής επικοινωνία με πολίτες και φορείς της πόλης του Αιγίου καθώς και των Δημοτικών ενοτήτων του Δήμου, χαρακτηρίζει τις κινήσεις του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για επαφές με  ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων του Δημάρχου με τους συμπολίτες, σε ένα πλαίσιο δράσης που σκοπό έχει, όχι απλώς την ενημέρωση και την καταγραφή προβλημάτων, αλλά την άμεση ιεράρχηση και το πλάνο αντιμετώπισής τους, με την μέθοδο της αποτελεσματικότητας που διακρίνει τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. 

Σε αυτό το πλαίσιο, την Δευτέρα 18-11-2019, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, συνάντηση με φορείς του τόπου μας και συγκεκριμένα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου, τον Σύλλογο Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων, το Δ.Σ του ΚΑΠΗ και το Τοπικό Συμβούλιο Ελαιώνα. Όλες οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία με σκοπό τη διαμόρφωση πλαισίου συνεργασίας που θα οδηγήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και όλοι οι παραπάνω φορείς εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το πολύ καλό κλίμα στις επαφές τους και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία τους θα είναι διαρκής και μόνιμη.