Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει σε μεγάλη έκταση της πόλης του Πύργου και στη Ζαχάρω η ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, από χθες το βράδυ αλλά και στη διάρκεια της νύχτας δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε σπίτια, ενώ σε ποτάμια μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι.

Εγκλωβισμένα οχήματα

Στον κεντρικό δρόμο του Λαμπετίου, ο οποίος επίσης πλημμύρισε εγκλωβίστηκαν οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στης Αστυνομίας. Ανάλογα προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και στην περιοχή της Ζαχάρως


Μεγάλες ποσότητες βροχής σε Ιόνιο και Πελοπόννησο την Τετάρτη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν όπως αναμενόταν κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 20/11 σε πολλές περιοχές της χώρας δίνοντας αξιοσημείωτα ύψη βροχής κυρίως στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο.

Στο χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται τα ημερήσια ύψη βροχόπτωσης (έως τις 22:20) όπως αυτά καταγράφηκαν από 348 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr ενώ επισημαίνονται τα ύψη βροχόπτωσης σε επιλεγμένες περιοχές.


Πηγή: patrisnews.com