Μια μοναδική πατέντα σκέφτηκε ένας Έλληνας σε χωριό των Σερρών προκειμένου να μπορέσει να καπνίσει παρόλο που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, πηγαίνοντας κόντρα στον νέοαντικαπνιστικό νόμο.

Ο αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε με τα πρόστιμα να είναι ιδιαίτερα τσουχτερά για όσους τον παραβιάζουν και να κυμαίνονται από τα 100 έως τα 10.000 ευρώ. Οι συστηματικοί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η λειτουργία του 1142, του αριθμού που μπορεί να καλέσει κάποιος για να κάνει καταγγελία ή αν επιθυμεί να διακόψει το κάπνισμα.

Ένας όμως δαιμόνιος και θεριακλής Έλληνας, που δεν σκέφτεται καν να κόψει το τσιγάρο, βρήκε μία λύση ώστε να μπορεί να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο. Και το βίντεο, έγινε viral.

Συγκεκριμένα, στο χωριό Ροδολίβος Σερρών, ένας άνδρας θέλοντας προφανώς να τρολάρει τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, κάθεται στο εσωτερικό μιας καφετέριας και έχει κάνει δύο τρύπες στον τοίχο. Στη μία έχει τοποθετήσει το αναμμένο τσιγάρο του και στην άλλη ένα καλαμάκι.