Ο Κώστας Πελετίδης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα. 

Πριν από τη γνωστή συνάντηση που θα έχει με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, προηγείται η συνάντηση που θα έχει με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δήμαρχος θα θέσει το θέμα του Λαδόπουλου, ζητώντας από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Επιθυμία της πόλης είναι να ενταχθεί το έργο στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" και να γίνουν τα όσα έχουν προβλεφθεί για το έργο για την αξιοποίηση και την αναδιαμόρφωση του πρώην βιομηχανικού χώρου.  

Ακολούθως ο Δήμαρχος θα θέσει το ζήτημα της ελλιπούς χρηματοδότησης καθώς και την έλλειψη προσωπικού στο δήμο, ενώ θα ζητήσει να προχωρήσει η κατασκευή εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο υπουργείο Υποδομών και θα ακολουθήσει η συνάντηση που θα έχει με τον Κώστα Καραμανλή για το θέμα του σιδηρόδρομου και το ζήτημα της Πατρών - Πύργου. 

Στο θέμα της έλευσης του τρένου ο δήμαρχος θα μεταφέρει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας για την υπογειοποίηση της γραμμής, ενώ στο ζήτημα της Πατρών - Πύργου ο κ. Πελετίδης θα ζητήσει εξηγήσεις από τον υπουργό για το τι γίνεται με την ανακατασκευή του αυτοκινητόδρομου, το σχέδιο που θα προωθείται, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην Νότια Χάραξη.