Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Είσαι ιδιαίτερα ικανός να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με όπλα την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα για τους δεσμευμένους, με “γαρνιτούρα” το πάθος και τον ρομαντισμό! Οι ελεύθεροι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και διαφορετική, από αυτό που έχουν συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι άψογες οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία ή είδηση, σε χαροποιεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά! Ευνοείσαι για συνεργασίες, αλλά και γενικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Να ακούς και τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο να εκφράζεις τις δικές σου και θα δεις πως όλα σταδιακά, ισορροπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι απόλυτα ισορροπημένος και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θες! Αναγνωρίζεται η αξία και η προσπάθεια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος ή ανώριμος και να επικεντρωθείς σοβαρά σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, ευεξίας και διατροφής, δρώντας με επιτυχία σε αυτούς τους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες θα έχουν οι ελεύθεροι, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με πάθος και ρομαντισμό, ο σύντροφος! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, ακόμα και μέσα από επιπλέον οικονομικές αποδοχές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο με τον Ερμή στον Σκορπιό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά! Ιδανική ημέρα η σημερινή για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε μία πρόταση για διασκέδαση και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, εξομολογήσεις και μηνύματα θα έχεις σήμερα! Νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά! Οι ήδη δεσμευμένοι, απολαμβάνουν συναίσθημα, συντροφικότητα και καλή επικοινωνία με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις αγορές σήμερα, γιατί μάλλον είσαι λίγο παραπάνω σπάταλος και αργότερα θα το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με τον Ερμή στον Σκορπιό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, επικεντρώνεσαι σε εργασία, σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος και μπορείς να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση. Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση, που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς ώριμα και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και τους σκοπούς του άλλου! Η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση, για την απόφαση της επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, χωρίς ιδιαίτερες όμως αλλαγές! Κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι ή ένας συγγενής, θα ζητήσει την οικονομική σου βοήθεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα, φίλε Παρθένε! Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και ενισχύεις τα εκφραστικά σου ταλέντα και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου, με τον Ερμή στον Σκορπιό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς, αλλά και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρχονται πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, είναι στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτό που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα βρεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα ή μία επαγγελματική εκκρεμότητα! Ναι πες, σε μία επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή πρόταση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Σκορπιό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά και σωστά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους! Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή, αλλά και δυναμική επιμονή, από μέρους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα θα απολαύσεις σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος και για μία σοβαρή ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σε φέρει σε σημείο να χάσεις επαγγελματικές ευκαιρίες! Οικονομική άνοδος θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων συγκυριών σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή στο Ζώδιο σου, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα «ανοίξει» τον κοινωνικά σου κύκλο και θα τον εμπλουτίσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, σήμερα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς! Πες ναι σε προτάσεις και συμφωνίες σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή στον Σκορπιό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Έρχονται αποκαλύψεις σήμερα, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές για τους ελεύθερους, αλλά και βελτίωση με την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις! Πιθανόν, να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου σήμερα και ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί, μέσα από μία φιλία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Στον τομέα της εργασίας όμως, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός φίλε Αιγόκερε, εξού και ο αισιόδοξος και κεφάτος χαρακτήρας σου! Με τον Ερμή στον Σκορπιό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, γίνεσαι κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και φυσικά νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι, καταφέρνουν μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα και επιδιώξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προοδεύεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, προσοχή χρειάζεται, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, Υδροχόε και να βγεις κερδισμένος! Μπορείς να καταφέρεις πολύ ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να εκμεταλλευτείς τον Ερμή στον Σκορπιό που είναι από σήμερα, σε ορθή φορά και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό στον άλλο, αποπνέοντας σοβαρή γοητεία και σοφία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο φλερτ, αναμένονται σήμερα για τους ελεύθερους! Επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχουν οι δεσμευμένοι! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική μέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι κοντά και θα απολαύσεις αναγνώριση στις προσπάθειες σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Μπορείς σήμερα να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν ατέλειωτες καυτές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου τους, είτε είναι δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές τώρα, λόγω της διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, μία οικονομική λύση που καιρό έψαχνες!

Πηγή: oroskopos.gr