Το σύγχρονο αριστούργημα του σημαντικού συνθέτη Philip Glass, «Akenaton» αποτελεί τη φετινή μεγάλη παραγωγή της ΜΕΤ που θα μεταδοθεί ζωντανά και στην Πάτρα στις 23.11.2019, στις 19.55 στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εισιτήρια για την συγκεκριμένη παράσταση όπερας διατίθενται από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας στα γραφεία της στο Μέγαρο Κόλλα (Πλατεία Γεωργίου, Γ! όροφος τηλ. 6989.434246)

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna υποστηρίζει για 9η χρονιά την σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία της Metropolitan Opera, συμμετέχοντας στο δίκτυο προβολής στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο οποίο περιλαμβάνονται το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, πανεπιστήμια και άλλοι χώροι πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

Διεύθυνση ορχήστρας: Karen Kamensek

Σκηνοθεσία: Phelim McDermott

Σκηνικά: Tom Pye

Κοστούμια: Kevin Pollard

Φωτισμοί: Bruno Poet

Χορογραφίες: Sean Gandini.

Διανομή: Dísella Lárusdóttir (βασίλισσα Τάϊ), J’Nai Bridges (Νεφερτίτη), Anthony Roth Costanzo (Ακενάτον), Aaron Blake (αρχιερέας του Άμμωνα), Will Liverman (Χόρενχαμπ), Richard Bernstein (Άϊε), Zachary James (Αμενχοτέπ).

Διάρκεια: 3 ώρες και 31 λεπτά