Ατρόμητη φαίνεται πως είναι η Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκανε μπάνιο στη θάλασσα μέσα στο Νοέμβρη.

Η γνωστή ηθοποιός, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής σόου μπιζ. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μας το δείχνει μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις καλοκαιρινές της διακοπές, φορώντας σέξι μπικίνι.

Σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια στο παρελθόν, έχει χάσει αρκετά κιλά τόσο με τη βοήθεια του βελονισμού, όσο και με αυτή της γυμναστικής, την οποία και λατρεύει. Όπως φαίνεται και στο instastory που ανήρτησε, η Μαρία Ανδρούτσου είναι και χειμερινή κολυμβήτρια. Η ξανθιά ηθοποιός έβαλε χθες το μαγιό της και βούτηξε στη θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονίκη, παρά τη συννεφιά και την ψύχρα που επικρατούσε στην περιοχή.

«I'm a November girl», που σημαίνει «είμαι κορίτσι του Νοεμβρίου» γράφει στο βίντεο η 49χρονη ηθοποιός, η οποία μάλιστα έχει γεννηθεί στις 26 Νοεμβρίου.

Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει έρθει για τα καλά ακόμα στην Ελλάδα, αλλά όπως και να ΄χει, πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να κάνεις βουτιές τέλη Νοεμβρίου.


Βίντεο: tlife