Δεν χάνει παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος ο Κώστας Καλπουζάνης και σίγουρα είναι ο πιο πιστός Πατρινός φίλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Ο γνωστός προπονητής και η ψυχή της πιο ιστορικής ομάδας της Πάτρας, του Ολυμπιακού Πατρών, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για το χατήρι της Εθνικής. Έχει ζήσει μαζί της μεγάλες στιγμές, με αποκορύφωμα φυσικά αυτή του 2004, στην Πορτογαλία, όταν η η Εθνική είχε σηκώσει την κούπα. 

Δεν θα μπορούσε έτσι να λείπει από την νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική Ελλάδος και την ανανέωση που έχει γίνει στο έμψυχο δυναμικό της. Έδωσε λοιπόν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα που έδωσε η Εθνική με την αντίστοιχη ομάδα της Φιλανδίας και σήκωσε για ακόμα μία φορά την γαλανόλευκη. 

Μαζί του νέα μέλη της πιστής παρέας φίλων της Εθνικής ομάδας ο Βασίλης, ο Νίκος και ο Δημήτρης Καράμπελας, μαζί με τον Παναγιώτη Δημόπουλο. Όσο για το παιχνίδι και για το αν έμειναν ευχαριστημένοι από την ομάδα η παρέα των Πατρινών που ταξίδεψαν στην Αθήνα για την Εθνική μας; Ευτυχώς ισοφαρίσαμε...