Στη Μαρία Ανδρέου και ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη, η “Δρόσω” από τις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα, αλλά και τι την ρωτάει ο κόσμος στο δρόμο.

Πώς διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Μου φαίνεται περίεργο που μου φωνάζουν στο σούπερ μάρκετ ή στο δρόμο “Δρόσω”. Το απολαμβάνω, όμως. Άλλοι μου λένε συγχαρητήρια, άλλοι με ρωτούν τι θα γίνει παρακάτω για να μάθουν τις εξελίξεις, κυρίως αυτό, άλλοι μου κάνουν μια ωραία φιλοφρόνηση. Πάντα ακούω όμορφα λόγια. Καμία ακραία συμπεριφορά.

Πώς θα εξελιχτεί ο ρόλος της Δρόσως;

Δεν μπορώ να σας πω. Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι ο Δρόσω θέλει να βρει τον έρωτα, όπως η Ασημίνα και η Ελένη… Θέλει να νιώσει τον έρωτα με όλη της την καρδιά, να αισθανθεί το «μαζί» στην καθημερινότητα, την αγκαλιά, την συντροφικότητα. Ποιος θέλει να είναι μόνος, να μην αγαπηθεί ή να μην αγαπήσει; Η Δρόσω είναι 18 ετών, είναι δυνατόν να μην αλλάξει; Και φυσικά θα εξελιχτεί ως προσωπικότητα. Δεν θέλει να χάνει το χρόνο της, τη μία και μοναδική ζωή της.