Α Documentary Exhibition by Nick Tsakanikas“ A mountain of black stones”

Με αφορμή την ολοκλήρωση των 20 χρόνων παρουσίας του στον χώρο, αλλά και στην Πάτρα, δημιουργείται η ανάγκη στον φωτογράφο Νίκο Τσακανίκα, να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο την πόλη, που όπως λέει του έχει προσφέρει πολλά.

Ο φωτογράφος Nick Tsakanikas με αρωγό του τον σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ¨ φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr¨, μας καλεί στο πλευρό του στα εγκαίνια της έκθεσης του με τίτλο “ A mountain of black stones”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο ῾ Sofita bar῾ (Ερμού 17), με την μουσική επένδυση της βραδιάς να αναλαμβάνει ο γνωστος dj Nikos Diamantopoulos

Τα εκθέματα που θα διατίθενται προς πώληση, με τα έσοδα να αποδίδονται εξ ολοκλήρου στον σύλλογο ¨ΦΛΟΓΑ¨, αξίζει να σημειωθεί πως προέρχονται από την βραβευμένη δουλειά του καλλιτέχνη “ A mountain of black stones” τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2015 στο Beton7 Athens από την Nicole Vivien Watson, Yorgos Maraziotis και την Surface Area Dance Theatre.

Η νέα έκθεση καταγραφή του Νίκου Τσακανίκα θα παραμείνει εκτός των εγκαινίων ανοιχτή καθημερινά μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 18:00 εώς 00:00, όπου καθημερινά πατρινοί dj’s, μεταξύ των οποίων Panagiotis Kolliopoulos, Theodoros Pigas, Leonidas Geraniosς, Andy Es, Giannis Jovolos, George Verriopoylos, Nikos Moschovakis kai Elina Mavridi θα πλαισιώνουν με τις μουσικές τους τον χώρο.

Η έκθεση είναι μια ανάγκη επικοινωνίας με τον θεατή. Μια διαδικασία εξαγνισμού, όπου από εκεί βρίσκει μια διέξοδο στο φως…