Το νέο του τραγούδι κυκλοφόρησε την Δευτέρα στις 18 Νοεμβρίου ο Πατρινός ράπερ Aggelos Βutler, επιστρέφοντας δυναμικά και πάλι στο μουσικό προσκήνιο της Πάτρας, μέσα από μία σπίθα που φιλοδοξεί να ζεστάνει τις καρδιές μας και τα αυτιά μας. 

Σπίθα λέγεται το τραγούδι αυτό που ανέβηκε πριν από μερικές ώρες στο youtube και στην ουσία αναφέρεται σε αυτή την σπίθα που γίνεται φλόγα μπροστά στην δημιουργία της μουσικής και που μένει πάντα ζωντανή για έναν δημιουργό, έναν καλλιτέχνη που κόντρα στη δίνη των καιρών, εξακολουθεί να κυνηγά τα όνειρα του. 

"Στην ουσία η έμπνευση για αυτό το κομμάτι ήταν μία φράση που μου είχε πει ένας άνθρωπος στο πρώτο του λάιβ" τονίζει ο ίδιος ο Πατρινός ράπερ που όπως πάντα έχει γράψει τους στίχους και σε αυτό το τραγούδι του. "Μου είχε πει ότι αν το πιστέψεις θα το καταφέρεις αυτό που θέλεις γιατί έχεις την σπίθα στο βλέμμα". 

Η σπίθα λοιπόν που υπάρχει στο βλέμμα του Aggelou Butler, γίνεται όσο περνούν τα χρόνια φλόγα, μια φλόγα που καίει μπρος από τον βωμό της μουσικής και της τέχνης του. Όπως καίει μια αντίστοιχη ίσως για όλους όσους κυνηγούν τα όνειρα τους και μοχθούν καθημερινά για αυτά, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατόν και να βελτιώνονται κάθε μέρα σε αυτό που κάνουν. 

Η μουσική παραγωγή του κομματιού είναι της μοναδικής και ταλαντούχας Piel Fluida (της Πολυξένης Λυκούδη), ενώ η ηχογράφηση, η μίξη και το master έγιναν στο στο Νoisebox Studio από τον Σάκη Μπάστα. Όπως λέει ο Butler του κομμάτι αυτό είναι ο προπομπός των νέων δουλειών που θα ακολουθήσουν μέσα στο καινούργιο χρόνο που σιγά - σιγά ξεπροβάλλει. 

Ο Butler, κατά κόσμο Άγγελος Ξυπολιάς, μετά από απουσία αρκετών μηνών, έχοντας κάνει ήδη αίσθηση με τα τραγούδια του, έρχεται έτσι για να δηλώσει εκ νέου παρών, στη ραπ σκηνή της Πάτρας, διατηρώντας το δικό του ξεχωριστό ύφος. 

Ένα ύφος που δεν ταυτίζεται απαραίτητα με την μόδα της εποχής, αλλά ξέρει να βαδίζει στα μονοπάτια μιας μουσικής που εκφράζει τις ψυχές μας, τους φόβους, τους έρωτες, τις αγωνίες, τα πάθη μας, αλλά και τις ελπίδες μας. Τη σπίθα μας με λίγα λόγια. 


BUTLER - "ΣΠΙΘΑ" (produced by PIEL FLUIDA)