Δέκα προσαγωγές και καμία σύλληψη είναι ο απολογισμός της Αστυνομίας για τα επεισόδια που ακολούθησαν το τέλος της πορείας του Παραρτήματος, στο κέντρο της Πάτρας, στον απόηχο των εκδηλώσεων που έγιναν για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές νεαρών που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια. Οι αντιεξουσιαστές που ακολουθούσαν στην ουρά την πορεία των φοιτητών, πέταξαν 30 μολότοφ κατά των αστυνομικών και 10 γκαζάκια, ενώ στο διάβα τους έβαλαν φωτιά σε τουλάχιστον οκτώ κάδους απορριμάτων, καταστρέφοντας ταυτόχρονα και κάποια καλαθάκια του δήμου. 

Οι περισσότερες από τις προσαγωγές έγιναν μεταξύ της Μανιακίου και της Ζαΐμη, με τους αστυνομικούς να κυνηγούν τους νεαρούς του αναρχικού χώρου και να απαντούν με χρήση χημικών. Το κυνηγητό κράτησε μέχρι το ύψος της Κωνσταντινουπόλεως και της Φαβιέρου και στη συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν. 

Πάντως, δεν σημειώθηκαν ζημιές σε καταστήματα, ενώ κάποιες πέτρες που εκσφενδονίστηκαν από πλευράς των αναρχικών, προσγειώθηκαν σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Κολοκοτρώνη που υπέστησαν ζημιές.