Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, μία υπέροχη ημέρα, μόλις έφτασε για σένα! Ναι, σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα, θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Προσοχή μόνο! Μην επιτρέψεις στην αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, να γίνει ναρκισσισμός και έπαρση απέναντι στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καταφέρνεις να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα να χορταίνεις πληθώρα κατακτήσεων και πολύ φλερτ . Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του και το πάθος σου για σένα! Περάστε όσο πιο τέλεια μαζί, ό,τι κι αν κάνετε τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρόσεχε πολύ την έλλειψη συγκέντρωσης, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά! Οικονομικά, η τύχη θα σου φέρει έσοδα στα ξαφνικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα έχει μεγάλη σημασία για σένα έχει η ασφάλεια και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές! Μέσα στην οικογένεια ωστόσο, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη! Επιπλέον και εσύ προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις, αφού τα ίδια λαμβάνεις και από εκείνους! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου, της τάσης σου να κρατάς κρυφές τις σκέψεις σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι σήμερα αρκετά συναισθηματικός, ρομαντικός και ακαταμάχητα γλυκός και μάλιστα θα έχεις και μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκδηλώνεσαι δημιουργικά, προοδευτικά και πετυχαίνεις σκοπούς! Μην ξοδεύεις τόσα χρήματα αλόγιστα, γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα οικογενειακά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα διαθέτεις ένα οξυδερκές και γρήγορο μυαλό, που εντυπωσιάζει τον περίγυρο σου και τους κοινωνικούς σου κύκλος! Καταφέρνεις να αποδίδεις το ίδιο καλά, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να απολαύσεις ευχάριστες εναλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να τολμήσεις και να ξεκινήσεις την συζήτηση που θες να κάνεις, εδώ και καιρό με τον σύντροφο σου και να βρεθούν επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό καινούργιων πρόσωπων στη ζωή σου, φλερτ και μηνύματα! Μπορεί να… μιλάς πολύ αλλά σίγουρα γοητεύεις με τα λόγια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, φρόντισε να προσαρμόζεται εύκολα με τις νέες συνθήκες που έρχονται στον χώρο εργασίας! Οικονομικά, ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και αρκετά επιπόλαια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις για τις ηθικές αξίες, την υπομονή σου και την ισχυρή πειθώ σου! Ναι, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες, απλά εκφράζοντας τα δυναμικά και τίμια! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κάπως κτητική διάθεση προς τον σύντροφό σου! Προσπάθησε να μην τον καταπιέζεις χωρίς λόγο, αλλά αντίθετα να απολαύσετε μαζί αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις με ευκολία, σταθερότητα στα συναισθηματικά σου, αφού σταματάς σήμερα τα “παιχνίδια” του φλερτ και επικεντρώνεσαι σε μία και μόνο, αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, αν θες να πετύχεις τους σκοπούς σου! Αντίθετα, στα οικονομικά σου πετυχαίνεις στόχους με ευκολία!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, απλά δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητος! Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την γοητεία σου, είσαι εντυπωσιακά επιβλητικός, όμως κάποιες φορές και εγωιστής, το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις τώρα! Όλοι σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου, γι’αυτό μην χαλάσεις αυτήν την εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι μάλλον εγωκεντρικός και απαιτητικός! Αντίθετα, βγάλε όλη την ενέργεια και το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα, αφού μάλλον θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά στο τελικά θα διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό που περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να μην είσαι τόσο υπερβολικός και παρορμητικός, απέναντι σε συνεργάτες! Οικονομικά, κάνεις υπερβολικά πολλά έξοδα χωρίς λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από πριν! Κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει, είναι να προσφέρεις το καλό στους άλλους και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε σήμερα να μην αντιμετωπίσεις τον έρωτα με εξιδανικεύσεις και ουτοπίες! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις συναισθήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ύστερα να διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο, δεν είναι αυτό που νόμιζες εξ αρχής! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παράλληλες και παράνομες ερωτικές ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο εργασίας, οι εκκρεμότητες πιέζουν, αλλά εσύ είσαι αφηρημένος! Οικονομικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, οι προβληματισμοί σου σήμερα, έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες! Πέρα από αυτούς τους τομείς που θα σε απασχολήσουν, θα ασχοληθείς και με τους φίλους σου! Η φιλία σήμερα, είναι για σένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να βλέπεις μπροστά και είσαι αποφασισμένος να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν εφικτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, στερείται η σχέση σου από πάθος και συναίσθημα , γεγονός που ίσως προκαλέσει αποξένωση από τον σύντροφο σου και πιθανόν να απογοητευτεί από την ψυχρή σου στάση. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι περισσότερο με φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, παρά τις κατακτήσεις και τις ερωτικές σου επιτυχίες! Ωστόσο, θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις νέες ξεχωριστές ιδέες, οι οποίες σε βοηθούν στην ανέλιξη σου! Οικονομικά, μία λύση έρχεται στα ξαφνικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους πετύχεις! Ξέρεις να προβάλλεσαι άψογα κοινωνικά, όπως επίσης και να κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό, των γύρων σου, αφού είσαι ώριμος, δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Θα καταφέρεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αποφύγεις δογματισμούς, ψυχρότητα και αρχηγικές τάσεις, απέναντι στον σύντροφο σου, απλά για να τον εντυπωσιάσεις και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο ανούσιο φλερτ και στις νέες γνωριμίες και ασχολείσαι με μια κατάκτηση σου, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πετυχαίνεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς τώρα! Οικονομικά, τακτοποιείς πολλές από τις εκκρεμότητες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη η αισιοδοξία σου επανέρχεται δριμύτερη! Η ανάγκη σου για μάθηση είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από επαφές, συναναστροφές επικοινωνίες και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το έξυπνο μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Σήμερα διψάς για ταξίδια, μετακινήσεις ασυνήθιστα ενδιαφέροντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, παραείσαι ανεξάρτητος και διοχετεύεις τα συναισθήματα και την ενέργεια σου, σε προσωπικές ασχολίες, παρά στον σύντροφο σου, γεγονός που ίσως τον απογοητεύσει! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν πραγματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις κάποιες αναποδιές στις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για κόντρα, πιθανόν να φέρει παρεξηγήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός και δεν ανοίγεσαι πολύ στους άλλους, αφού εσύ μπορείς, μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συζήτηση, να καταλάβεις τι γίνεται ή τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα, αφού αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι και ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου, απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως είσαι αρκετά και αδικαιολόγητα ζηλιάρης και υπερβολικά καταπιεστικός στον σύντροφο σου, ο οποίος θα πιστέψει πως αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μια νέα μυστήρια γνωριμία που θα προκύψει τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι ικανός και πετυχαίνεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές και μάλιστα απρόσμενες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων και σκοπών σου, αλλά οι καλές και βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, ιδίως σε αποφάσεις! Λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και της πειθούς σου, μπορείς να νιώσεις ευτυχής και ασφαλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις μία ημέρα απόλυτα συντροφική και συναισθηματική! Η σχέση σου ενδυναμώνεται και ίσως μαζί με το σύντροφο σου σήμερα, να συζητήσετε και βρείτε πολλές λύσεις σε τυχόν προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα αξιόλογη και γοητευτική νέα γνωριμία, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν έχουν καθυστερήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν με έξτρα έσοδα, μάλλον με την βοήθεια κάποιου τρίτου ατόμου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αναζητάς την επιβράβευση από τους γύρω σου, γι’αυτό τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό, τις ανάγκες σου και τις υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις! Οργάνωσε λοιπόν καλύτερα τον χρόνο σου και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, σε σημείο που ξεπερνά πολλές φορές τα φυσιολογικά όρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και αποδεικνύεις την αγάπη σου με πράξεις και ουσιαστική φροντίδα στον σύντροφο. Η έλλειψη όμως τρυφερής και συναισθηματικής προσέγγισης από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού θα αισθανθεί ότι είσαι ψυχρός απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, εξελίξεις θα έχεις με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου, που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά ικανός, αναγκαίος από τους άλλους και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, σήμερα τελικά διεκπεραιώνεται!

Πηγή: oroskopos.gr