Κάθε βράδυ του Σαββάτου το Αβαντάζ φοράει τα γιορτινά του, γίνεται το απόλυτο after στέκι της Πάτρας και μας υποδέχεται, προσφέροντας μας νύχτες που αλησμόνητες. 

Έτσι έγινε και αυτό το Σάββατο. Διαμόρφωσε την ανάλογη ατμόσφαιρα, με τις κατάλληλες μουσικές και το φωτισμό και διοργάνωσε μία ακόμα βραδιά διασκέδασης που κράτησε έως το πρωί. 

Οι θαμώνες του αγαπημένου στεκιού, γνωρίζουν άλλωστε τι θα βρουν εκεί. Καλό ποτό, ξεσηκωτική μουσική και χορό για να μπορέσεις να κρατηθείς όρθιος τη νύχτα που σε αυτό το μαγαζί είναι πάντοτε μεγάλη. 

Στο Αβαντάζ διασκεδάζεις με τη ψυχή σου, βγάζοντας τη μάσκα του καθωσπρεπισμού, αφήνοντας στην άκρη τα προσχήματα και τα στερεότυπα, μαθαίνοντας να περνάς καλά. Είναι κάτι σαν... σχολείο, που αντί για θρανία και πίνακες, έχει μουσικές, τραγούδια και χορό, ενώ κρύβει μέσα του τα μυστικά της διασκέδασης. 


Έχει βέβαια και τιμωρίες, σε όποιον δεν χορεύει και παραμένει μουρτζούφλης, αν και σπάνιο αυτό, αφού όταν μπαίνεις σε αυτό το μαγαζί, παρασύρεσαι.

Βλέπετε το να μάθεις να περνάς καλά και να διασκεδάζεις δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Στο Αβαντάζ γνωρίζουν. Οι θαμώνες του επίσης. Εσείς αν όχι είναι καιρός να πάτε.  

Τώρα όχι αύριο. Αύριο μπορεί να μείνετε μετεξεταστέος. Ξέρετε στο Αβαντάζ τα μαθήματα τρέχουν...