19.38: Συνεχίζεται η πορεία των φοιτητών που ξεκίνησε από το Παράρτημα. Η πορεία έχει στο τέλος της νεαρούς που φορούν κράνη και κουκούλες. Πριν από λίγα λεπτά ανέβηκε τη Γούναρη και κατευθύνεται στην Κορίνθου, για να πάει προς το Αστυνομικό Μέγαρο. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είναι σε επιφυλακή. 

18.14: Πάνω από 1.200 είναι τα άτομα που συμμετέχουν στις δύο πορείες που έχουν ξεκινήσει στην Πάτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το πλήθος τιμά με την παρουσία του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης τους φοιτητές του '73 που σήκωσαν το ανάστημα τους στην Χούντα. 

17.21: Ξεκίνησε με μαζικότητα η πορεία των φοιτητικών συλλόγων έξω από το Παράρτημα της οδού Κορίνθου, το απόγευμα της Κυριακής.

Η πορεία, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 46 χρόνια. Παράλληλα πραγματοποιείται και δεύτερη πορεία με αφετηρία το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. 

Στο μεταξύ, η Αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά την πορεία, ενώ υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία, προκειμένου να προλάβει τυχόν επεισόδια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε απαγόρευση των οχημάτων της πόλης στο κέντρο, ειδικά για τις κινητοποιήσεις και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για το Πολυτεχνείο. 

Δείτε φωτογραφίες: