Την κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και τη Μαίρη Αργυριάδου υποδέχθηκε ο Θοδωρής Φραντζέσκος στο σπίτι, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Κόκκινο Ποτάμι, ενώ εξομολογήθηκε και το μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε στα φοιτητικά του χρόνια.

«Ταιριάζω πολύ με τον ρόλο που υποδύομαι στο Κόκκινο Ποτάμι. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων στο Ηράκλειο και κάποια στιγμή εκεί στο τρίτο έτος αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω μου. Ξαφνικά εκεί που μιλούσα, ήμουν με τον πατέρα μου, πάω να του μιλήσω και χάνω τα λόγια μου. Κάτι σαν εγκεφαλικό και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, ενώ καταλάβαινα τα πάντα κανονικά. Κι έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ακριβώς, ένα μικρό εγκεφαλικό. Και ήταν αυτό που με βοήθησε να σιγουρέψω αυτή την απόφαση.

Πήρα ένα θρανίο από το σχολείο μου για να μου θυμίζει τα μαθητικά μου χρόνια. Ντρέπομαι να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά είμαι καλά. Δεν σκέφτομαι καθόλου τον γάμο. Σκοπεύω να γράψω τραγούδια για κάποιον καλλιτέχνη, είναι και του έντεχνου και του λαϊκού, άντρας είναι, γνωστός», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Φραντζέσκος.


Ο Θοδωρής Φρατζέσκος μας υποδέχεται στο σπίτι του - Έλα Χαμογέλα! 17/11/2019 | OPEN TV