Το περιστατικό που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδού Μπενιζέλου Ρούφου και Σωσιπάτρου, με άγνωστους άνδρες να πραγματοποιούν την απειλή τους και να κάνουν γυαλιά καρφιά το μαγαζί, έχει αναστατώσει την περιοχή και τους κατοίκους. 

Σύμφωνα με τους ίδιους, το επεισόδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ήρθε για να αποκαλύψει με τον πιο χειρότερο τρόπο ότι η γειτονιά τους αντιμετωπίζει θέματα με την παραβατικότητα και ειδικότερα με συγκεκριμένους γείτονες που έχουν ενοικιάσει διαμερίσματα τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας συχνά - πυκνά προβλήματα. 

Ειδικότερα, οι δύο αυτοί φερόμενοι δράστες, έχουν προκαλέσει αρκετά επεισόδια εις βάρος κατοίκων της περιοχής και πριν από αυτό που έκαναν στο συγκεκριμένο μαγαζί. Όπως υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου αυτή τη φορά οι δύο άνδρες ξεπέρασαν κάθε όριο και δεν δίστασαν να βγάλουν ακόμα και μαχαίρια. 

Μάλιστα τήρησαν την απειλή τους εις βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος που πλέον καλείται να πληρώσει όλες αυτές της ζημιές που προκάλεσαν. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες, γνωρίζει ποιοι είναι οι δύο αυτοί άνδρες, όμως μέχρι ώρας δεν μπορεί να επέμβει από τη στιγμή που δεν ανοίγουν στόματα, καθώς οι κάτοικοι της γειτονιάς φοβούνται μην υποστούν τα ίδια.