Οι γονείς και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, κατέφτασαν στη Βοστώνη και δεν δίστασαν να μοιραστούν τη στιγμή με όλο αυτόν τον κόσμο που με την σειρά του είχε μοιραστεί τον πόνο, την αγωνία και την ελπίδα τους συνάμα για το μικρό βλαστάρι τους. 

Στοιχεία που έγιναν μία αλυσίδα που ξεσήκωσαν το πανελλήνιο και έστειλαν το μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ στη Αμερική για να ξεκινήσει την θεραπεία του για αυτή την σπάνια ασθένεια που αντιμετωπίζει που όμως μπορεί να γιατρευτεί από την σύγχρονη ιατρική. 

Το μήνυμα των γονέων προς αυτόν τον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο και χαρμόσυνο. "Καλημέρα σε όλους από Βοστώνη!!

Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που τα καταφέραμε!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την καρδιά του και είμαστε τώρα εδώ! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο mda που εργάστηκε πολύ σκληρά για να οργανώσει αυτόν τον τεράστιο σκοπό!

Να ευχαριστήσουμε ακόμη τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμά του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα.

Είδαμε τον κ. Δάρρα από κοντά, εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ προσιτός, τον ευχαριστούμε για όλα! Με τη δική σας αγάπη καταφέραμε να φέρουμε το παιδί μας στα καλύτερα χέρια!! Να είστε όλοι καλά!!! Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!".