Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία σε ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής: "Η αντιφασιστική-αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Πολυτεχνείου, που σφραγίστηκε από τα συνθήματα των εξεγερμένων «κάτω η χούντα», "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία", «Έξω οι ΗΠΑ», «Έξω το ΝΑΤΟ», άφησε στη νεολαία και το λαό μας τη λαμπρή παρακαταθήκη ότι η μαζική αντίσταση και πάλη του λαού, οι μαζικοί αποφασιστικοί αγώνες του ενάντια στην αντιδραστική- αντιλαϊκή πολιτική και το φασισμό, ενάντια στο καθεστώς της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης χώρας μας, είναι ο μόνος δρόμος για την απαλλαγή των δεινών που τον καταδυναστεύουν.

46 χρόνια μετά, η χώρα μας εξακολουθεί να δεινοπαθεί μέσα στα ιμπεριαλιστικά δεσμά των ΗΠΑ και της ΕΕ. Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, τώρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κυβερνήσεων προηγούμενα, έχουν οδηγήσει τον τόπο μας να γίνει ένα εξάρτημα των πολεμικών εκστρατειών και επεμβάσεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, μετατρέποντας το έδαφος, τη θάλασσα και τον αέρα σε μια βάση επιχειρήσεων και στήριξης του αμερικάνικου στρατού και του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα η κυβερνητική πολιτική, έχοντας δέσει την χώρα στο άρμα της ΕΕ έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στο οικονομικό αλυσόδεμα του μέσα από τις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες, τα μνημόνια και την για πολλά χρόνια ακόμη «ενισχυμένη εποπτεία» της ελληνικής οικονομίας από τους ιμπεριαλιστές της ΕΕ. Η κυβέρνηση της ΝΔ κλιμακώνει την αντιλαϊκή πολιτική. Με προπαγανδιστική ταμπέλα την «ανάπτυξη» και πάνω στο δρόμο που της έστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει νομοθετήσει, κιόλας, απανωτά μέτρα που πλήττουν ακόμη πιο βαθιά τα θεμελιώδη εργατικά δικαιώματα, τον εργατικό συνδικαλισμό, τις συλλογικές συμβάσεις και την απεργία, ετοιμάζει καινούργια αντιασφαλιστική επίθεση ενώ, από την άλλη, νομοθετεί την πλήρη επιχειρηματική ασυδοσία και πληθώρα παροχών για το ντόπιο και ξένο μεγάλο κεφάλαιο. Η αντιλαϊκή πολιτική της συμβαδίζει με το χτύπημα δημοκρατικών δικαιωμάτων και την ενίσχυση της αστυνομοκρατίας.

  • ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ- ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!
  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΗΠΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!-ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΕ!
  • ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
  • ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  • ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
  • Μ΄ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11/2019, ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ)".