Στη Δράμα διεξήχθη το παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 5η αγωνιστική της Super League 2. Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αμφότερες ωστόσο είχαν παράπονα από τα σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου (Έβρου).

Η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να βρει γκολ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Σιώπης έκανε σουτ από δεξιά, ο Ρουγκάλας έβαλε το κεφάλι στην πορεία της μπάλας, αυτή άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Ακολούθησαν σημαντικές ευκαιρίες με Καψάλη (8') και Κρητικό (13'), αλλά και δοκάρι στο 14' με κεφαλιά του Μαρκοπουλιώτη.

Η Παναχαϊκή ανέβασε ρυθμό αρκετά λεπτά αργότερα και η σπουδαιότερη ευκαιρία της για να ισοφαρίσει χάθηκε στο 36', με την κεφαλιά του Μωραΐτη που κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1 στο 54', σε μια φάση που σήκωσε μπόλικη κουβέντα.

Ο Μωραΐτης βρέθηκε σε μονομαχία με τον Καψάλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα από τον Μαρκοπουλιώτη χτύπησε στον Κολ και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι υποστήριξαν πως ο Αργεντινός σκόραρε με το χέρι και αφού ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον βοηθό, αποφάσισαν να μετρήσουν το τέρμα.

Στο 77' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καψάλης και οι Μαυραετοί ολοκλήρωσαν έτσι το παιχνίδι με δέκα παίκτες.