Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση με το «Devided» και μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη για αυτό. Πως σχολιάζει αλήθεια ο παρουσιαστής την δύσκολη ζώνη στην οποία έχει τοποθετηθεί το τηλεπαιχνίδι του Alpha;

Είστε σε μια δύσκολη ζώνη, με δυνατούς «παίκτες». Το θεωρήσατε ως προσωπικό σας ρίσκο;

Καθόλου. Είκοσι χρόνια κάνω τηλεόραση κι αυτά τα χρόνια έχω βρεθεί απέναντι σε πολύ δύσκολες τηλεθεάσεις. Και φυσικά δεν ήμουν πάντοτε πρώτος. Το παιχνίδι της τηλεόρασης αυτού του τύπου, με τις τηλεθεάσεις, είναι κάτι που δεν με αφορά γιατί το έχω ξεπεράσει, ειδικά αυτή την περίοδο. Εγώ κοιτάω να κάνω την δουλειά μου και να την κάνω καλά. Το να με βάλουν σε μια δύσκολη ζώνη, μπορώ να σας πω ότι με κολακεύει. Αν πάλι δεν αποδίδουμε τόσο καλά στα νούμερα, το κανάλι είναι αυτό που θα το ορίσει και εγώ θα ακολουθήσω την επιλογή του. Δεν θα αλλάξω κάτι, ειδικά όταν κάνω κάτι το οποίο είναι φορμάτ εξωτερικού. Δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό, ούτε μπορώ να κάνω διορθωτικές κινήσεις. Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο φορμάτ ο παρουσιαστής είναι πολύ ήσυχος! (γέλια)

Η δική σας πρόταση προς το κανάλι είναι κάτι βραδινό. Για τι εκπομπή πρόκειται;

Δεν συζητάω για κάτι που ίσως δε γίνει. Αυτό που θα συζητήσω δημοσίως είναι κάτι που θα είναι πραγματικό. Όντως είχα κάνει μια δική μου πρόταση και το κανάλι είχε ενδιαφερθεί για αυτήν. Όμως δεν είναι η ώρα της. Θα το συζητήσω όταν θα έρθει η ώρα της.