Τον λόγο για τον οποίο δεν βγάζει ποτέ τη βέρα από το χέρι της, αποκάλυψε στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη.

Αφορμή αποτέλεσε μια δήλωση της Κατερίνας Στικούδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία είπε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης έβγαλαν τη βέρα του γάμου τους μια μέρα μετά.

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας. Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Σχολιάζοντας τα λόγια αυτά της εντυπωσιακής τραγουδίστριας, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε είπε γιατί δεν βγάζει ποτέ τη βέρα της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει τη δική του.

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δε θέλω να τη βγάλω από τα χέρια μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο. Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι. Αν δεν το κάνω έτσι θα αρρωστήσω, θα σκέφτομαι ότι δεν το έχω κάνει σωστά. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν λέω αν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα επικό σαρδάμ κατά τη διάρκεια της εκπομπής!