Ο Αντώνης Σρόιτερ αποφάσισε να πάρει θέση με έμμεσο τρόπο σε ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να εκφράσει δημόσια την άποψή του για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του το περιστατικό με την φοιτήτρια του ΑΠΘ. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κανέναν.

Ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσίευσε μία φωτογραφία του και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν ξεκινούσα στην τηλεόραση, ένας «γκουρου» της TV μου είχε πει: «Η κάμερα είναι ο πιο σκληρός κριτής που θα έχεις ποτέ. O,τι αδυναμία έχεις, θα την ξεσκεπάσει». Ψυχραιμία με το δημόσιο «σταύρωμα» όσων κάνουν λάθος μπροστά στην κάμερα. Ακόμη και χοντρό. Λάθος κάνουν όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Απλά έχουν το προνόμιο να μην καταγραφεί. Όποιος δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος στη ζωή του, ας ζητάει κρεμάλες. Και ας έρθει και στην Αυτοψία να μιλήσει. Ψάχνουμε έναν αλάνθαστο χρόνια τώρα».