Την Πέμπτη το πρωί όσοι βρέθηκαν να περπατούν στην πλατεία Γεωργίου, σίγουρα κοντοστάθηκαν για να απολαύσουν τη μουσική του Μarkus K που έπαιζε στο κέντρο της.

Μια μελωδική φωνή που δεν άφηνε κανένα ασυγκίνητο. Μπροστά από τον καλλιτέχνη αρκετοί ήταν αυτοί που σταμάτησαν και χαλάρωσαν για λίγο με τις μουσικές του και τα τραγούδια του.

Μια μουσική φιγούρα καλλιτέχνη δρόμου, κοσμογυρισμένου που ταίριαξε απόλυτα με το χώρο της πλατείας.

Μας χάρισε τη μουσική του... όμως η βροχή χάλασε απότομα την όμορφη ατμόσφαιρα. Στο τέλος έμεινε αυτό το όμορφο video με τον Μarkus K να πρωταγωνιστεί στην κεντρική πλατεία της Πάτρας.

Ο ίδιος για την εμπειρία του αυτή γράφει: "On the 13th of November 2019, I was doing a busking session in Patras, as part of our 'Street Concerts Around the World' tour, when two young film makers asked if they could film me. This is the beautiful result from the session. Thank you Griseldo Ndoka and Konstantinos Liopetas!".

(Στις 13 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιούσα μια συνάντηση busking στην Πάτρα, στο πλαίσιο της περιοδείας μας στο Street Concerts Around the World, όταν δύο νέοι κινηματογραφιστές ρώτησαν αν μπορούσαν να με φωτογραφίσουν. Αυτό είναι το όμορφο αποτέλεσμα από τη σύνοδο. Σας ευχαριστώ Griseldo Ndoka και ο Κωνσταντίνος Λιοπετάς"!)


Professional Video from Patras, Greece (The Crumbling of the Berlin Wall)