Το Επιμελητήριο Αχαΐας δίνει και φέτος την ευκαιρία σε μέλη του να λάβουν μέρος στην έκθεση Πελοπόννησος Expo, εξασφαλίζοντας χώρους για την προβολή των παραγωγικών δραστηριοτήτων τους, των προϊόντων τους και των υπηρεσιών τους. 

Στην Πελοπόννησο Expo συμμετέχουν επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας που ανταποκρίθηκαν στην δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε ο επιχειρηματικός φορέας.  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δήλωσε ότι ο φορέας επενδύει σταθερά στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και η συμμετοχή του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Πελοπόννησος Expo επιβεβαιώνει την πάγια βούληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Ο κ. Μαρλαφέκας τόνισε ότι το Επιμελητήριο Αχαΐας θα επιμείνει στο πλάνο του για συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου σε εκθέσεις και άλλες πρωτοβουλίες που προβάλουν την παραγωγικότητα και τις δράσεις του προς όφελος της εθνικής οικονομίας και της ανάπτυξης. 

Η έκθεση διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και αποτελεί το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Η Πελοπόννησος Expo έχει καθιερωθεί ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς στο είδος της στην Ελλάδα. Συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την χώρα και τους δίνεται η δυνατότητα να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να αποκτήσουν νέες επαγγελματικές επαφές τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B (business to business) εμπορικών συναντήσεων.