Με 2 μετάλλια για την εθνική ομάδα Ταεκβοντο κωφών επεσε η αυλαία για το 2ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών 2019 στην Αττάλεια της Τουρκίας. 

Η ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Σταύρακα, προπονητή της Δύναμης Πατρών, κατάφερε με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις!

Πιο συγκεκριμένα, η Φουλεδάκη Μαρία κατέκτησε την 2η θέση (Ασημένιο Μετάλλιο) στην κατηγορία των +67kg ενώ ο Παύλος Λιότσος κατέκτησε την 3η θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στην κατηγορία των -68kg. 

Καλές εμφανίσεις και των υπόλοιπων Ελλήνων αθλητών, Μαγάλιου Ραφαήλ, Σύρου Σταμάτη, Δημόπουλου Βασίλη, Πασχάλη Δήμητρας, Καλαϊτζή Κωνσταντίνου και Πετράκη Σπύρου, σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. 

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το δίδυμο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και της Δύναμης Πατρών να χαρίζει σημαντικές επιτυχίες στα ελληνικά χρώματα σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, ο πατρινός προπονητής θα οδηγήσει την εθνική ομάδα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το 2020!