10 YEARS DEBOP PARTY
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 ΚΙ ΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
GULLIVER, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 11, ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

10 χρόνια deBόp και γιορτάζουμε!

 Μετά από 471 τεταρτιάτικες ατζέντες, 3.065 παρουσιάσεις «μυστικών» της Αθήνας, 532 συνεντεύξεις, 3.442 θεατρικές παραστάσεις, 3.260 εκθέσεις, 9.430 συναυλίες, 3.645 πάρτι, 2.955 προβολές, αλλά και περί τις 100 deBόp δράσεις, από τα πολυαγαπημένα Street Food and Tunes events που σας συστήσαμε το 2013 ως speed dating parties, deWalk περιπάτους, φεστιβάλ και άλλα πολλά, ο πιο cool οδηγός της πόλης γίνεται 10 χρονών!
 
Από τον Νοέμβριο του 2009, τότε που η πρώτη ατζέντα μας έφυγε προς τα emails φίλων και γνωστών έως και σήμερα, πολλά άλλαξαν, αλλά η όρεξη και ο ενθουσιασμός μας έμειναν ίδια και απαράλλακτα. Οι φίλοι πολλαπλασιάστηκαν, οι εμπειρίες μας μεγάλωσαν, χαρήκαμε τις επιτυχίες και μάθαμε από τις αποτυχίες μας, περάσαμε άπειρες ώρες καταχωρώντας τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη και είμαστε σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ά χαρούμενοι και θέλουμε να το γιορτάσουμε!
 
Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο house πάρτι μας, στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου από τις 7 το απόγευμα και ως τα ξημερώματα της Κυριακής!
 
Θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε με ένα special dj line up από απρόβλεπτους καλεσμένους! Ακριβώς! Όπως σε κάθε «σπιτικό» πάρτι, έτσι και στο δικό μας, τις μουσικές αναλαμβάνουν οι φίλοι!
 
Special dj line up by:
(19:00 – 20:00) Χάρης Μπίσκος – ο αρχιτέκτονας και επικεφαλής του Συν Αθηνά, που λάτρεψε την Αθήνα και μεσολάβησε για να ζωντανέψουν πολλοί χώροι της
> (20:00 – 20: 45) George Zervos – ο δικός μας Elvis Presley και ένα από τα μαγικά swing γατιά
> (20:45 – 21:30) Ρένος Χαραλαμπίδης – ο ηθοποιός με τη βελούδινη φωνή που κάπνισε πολλά «φθηνά τσιγάρα» στους δρόμους της πόλης
> (21:30 – 22:30) Κωνσταντίνος Μπιμπής & Λίλα Μπακλέση - οι αγαπημένοι μας «κάτω απ’ τ’ αστέρια»
> (22:30 – 23:30) Monsieur Minimal – ο εμπνευστής του πιο erotica project της δεκαετίας
> (23:30 – 00:30) Κωνσταντίνος Ζουγανέλης aka General Conzou – ο άνθρωπος που μας έμαθε να χορεύουμε (αλλά και να τρώμε) στο bar Guru bar και μετά στο Buba bistrot exotique και στο Phu Man Chu
> (00:30 – 03:00) Versaweiss & Blue Lagoon/Kormoranos – οι εικαστικοί που έχουν δικαιολογημένα τη φήμη των ιδανικών party starters εντός κι εκτός συνόρων
 
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μας βοηθήσετε να σβήσουμε τα 10 κεράκια μας και να γιορτάσουμε μέχρι που να μας βρει η Κυριακή!
 
Πολλές εκπλήξεις, συλλεκτικό deBόp merchandise, προβολές από τις δικές σας όψεις της Αθήνας μέσα από τα εξώφυλλά μας, αλλά και ένα βιβλίο που ζητάει τις δικές σας ευχές, θα σας περιμένουν μεταξύ άλλων!
 
*Μαζί μας θα βρίσκονται οι φίλοι μας από το περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ με περιοδικά και δημιουργίες από το ΣχεδίαART.
 
** Kεράσματα από μακαρονάδες για μακαρονάδες με το Melissa on the road van θα χορτάσουν κάθε πεινασμένο.

#10yearsdebop – be there!

  Για την ιστορία:
 
- Η άγνωστη λέξη deBόp ανακαλύφθηκε σε ένα urban dictionary που πλέον δεν κυκλοφορεί και προέρχεται από την αγγλική slang έκφραση «the bomb» που σημαίνει the best thing ever.
Αυτό αποτελεί πάντοτε το κριτήριο για ό,τι κάνουμε και ό,τι μοιραζόμαστε μαζί σας.
 
- Το πρώτο editorial μας δημοσιεύθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2009 και έλεγε:
«Το deBóp δεν είναι ένας συνηθισμένος οδηγός πόλης. Είναι ο φίλος σου που σε τραβάει απ’ το χέρι και σε παρακινεί να δεις την πόλη σου διαφορετικά, με άλλο μάτι. Να τη γνωρίσεις καλύτερα και να κάνεις πράγματα τα οποία δεν κάνεις συνήθως. Να ξεκολλήσεις όχι μόνο από τον καναπέ ή τον υπολογιστή αλλά και από το κλασικό στέκι που πας από τότε που γεννήθηκες. Είναι μια απόδειξη ότι η Αθήνα είναι η πιο ωραία πόλη του κόσμου, φτάνει να ξέρεις να τη γυρίζεις και να την εξερευνείς. Αν σε όλα αυτά έχεις σύμμαχο και μια καλή παρέα, τότε ο χειμώνας σου προβλέπεται να είναι deBóp.»
 
Είμαστε ευτυχείς που 10 χρόνια μετά δεν έχουμε παρεκκλίνει χιλιοστό από τα παραπάνω. Είμαστε τρισευτυχισμένοι που η καλή παρέα έχει μεγαλώσει τόσο – σας ευχαριστούμε!