Τα νέα για την επίσπευση του γάμου της Μία Καλίφα, της διασημότερης κατά πολλούς πορνοστάρ στον κόσμο, κατά έναν χρόνο -αντί για το καλοκαίρι του 2021, το ερχόμενο καλοκαίρι - ενθουσίασαν τους θαυμαστές της, αν και ίσως απογοητεύτηκαν όσοι ήλπιζαν σ’ ένα come back της στα πλατό των αισθησιακών ταινιών.

Μπορεί το πέρασμά της από τη βιομηχανία του πορνό να διήρκεσε μόλις τρεις μήνες προ πενταετίας, αλλά η γεννημένη στη Βηρυττό Μία Καλίφα, εξακολουθεί να παραμένει διάσημη, η πλέον περιζήτητη πορνοστάρ στο Pornhub και με 18 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Ωστόσο, η πρώην πορνοστάρ και νυν αθλητικογράφος φαίνεται πώς έχει αποφασίσει να ξαναενταχθεί στο κλαμπ των παντρεμένων αφού όπως ενημέρωσε το κοινό της στο Twitter επισπεύδει τον γάμο της με τον 26χρονο Σουηδό σεφ Ρόμπερτ Σάντμπεργκ, την σχετική πρόταση του οποίου είχε αποδεχθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Λίγη ώρα αργότερα σε νέα ανάρτησή της διέψευσε τις φήμες ότι είναι έγκυος.

«Ήρθε η ώρα να καταστρώσουμε σχέδια για τον γάμο, που απέχει έξι μήνες. Κάθε άλλο παρά διασκέδαση θα είναι όλο αυτό», έγραψε επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει και τη βοήθεια ενός διοργανωτή γάμου (wedding planner) για να είναι όλα έτοιμα για τη σημαντικότερη μέρα στη ζωή της.