Η Μαρία Ηλιάκη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και απάντησε αν είναι παντρεμένη και αν περιμένει παιδί. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες όταν έκανε αινιγματικές δηλώσεις του τύπου: «Θα φάτε κουφέτα αλλά δεν ξέρω πότε! Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε».

Η ίδια ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου» πως όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο… «Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι. Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος.

Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά, δεν θα το ήξερες;”. Όταν δεν έχω υποχρεώσεις εδώ, μπορεί να κάτσω 15 ημέρες στην Ελβετία. Είμαι σε ένα αεροπλάνο, πηγαινοέρχομαι».

 


Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύτηκε κρυφά και περιμένει παιδί;