Ένα το θέμα του τρένου και της υπογειοποίησης του.

Ένα ακόμα αυτό της Πατρών - Πύργου, προσθέστε και σε αυτά τα όσα λέγονται και διαρρέονται από κυβερνητικούς κύκλους για το έργο της αξιοποίησης και της ανάπλασης του Λαδόπουλου. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές από την Μαιζώνος, η κυβέρνηση για τους δικούς της λόγους, τείνει να βγάλει εκτός "ρινγκ", "άκυρα" και "μη τεκμηριωμένα" τα όσα έχουν συζητηθεί και οριστεί μέχρι τώρα για ζητήματα υποδομής που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της περιοχής, στην πράξη και όχι στα λόγια. 

Είναι καιρός λοιπόν για την δημοτική αρχή να τραβήξει το... λουρί και να πάει να διαπιστώσει από κοντά γιατί γίνεται αυτό και ποιος είναι ο σκοπός της κυβέρνησης. Από τη στιγμή μάλιστα που οι επιστολές που έχει αποστείλει ο δήμος της Πάτρας, ειδικότερα για τα θέματα του υπογειοποίησης και της Πατρών -  Πύργου, δεν έχουν απάντηση, ο Κώστας Πελετίδης και το δημοτικό συμβούλιο δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια να περιμένουν. 

Όπως τόνισαν τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος, όσο και τα μέλη της δημοτικής αρχής στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, ετοιμάζουν "εξόρμηση" αρχικά στο υπουργείο Υποδομών και στον κ. Καραμανλή για τα θέματα του τρένου και της Πατρών - Πύργου. Συνάντηση, δηλαδή, με τον υπουργό, μη κανονισμένη και απρόσκλητη. 

Αυτό σε περίπτωση που μέσα στις επόμενες ημέρες δεν πάρουν απάντηση από το υπουργείο. "Τον ενοχλούμε καθημερινά, αλλά δεν μας απαντά" ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. Αν δεν πάρουμε απάντηση πάμε απάνω και τότε θα κάνουμε τη συνάντηση...".