Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ένας άνδρας ηλικίας 38 ετών.

Την σορό του εντόπισαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, δύο εργάτες γης, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Ο 38χρονος είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη πριν κάποια χρόνια, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη αφορά τη δολοφονία του ίδιου του του πατέρα, μια πράξη για την οποία και φυλακίστηκε, όπως αναφέρει το patrisnews.

Η δεύτερη τοποθετείται την περιόδο της φυλάκισης του. Τότε η παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της και ιερέα στην Κρέστενα, είχε συνάψει σχέση μαζί του, και του είχε ζητήσει – σύμφωνα με κατάθεση του – να σκοτώσει εκείνος τον άνδρα της, κάτι το οποίο αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να διακόψουν τη σχέση τους και η παπαδιά να αναζητήσει κάποιον άλλον ώστε να υλοποιήσει το σατανικό της σχέδιο.

Μετά την αποφυλάκιση του ο 38χρονος κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία σε αγροτική περιοχή των Κρεστένων. Στην περιοχή αυτή βρέθηκε μάλιστα και η σορός του, δύο μέρες πριν. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.