O Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» αποκαλύπτοντας, μέσα σε όλα, πως σύντομα θα τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και δη να συμμετάσχει σε μουσικό τάλεντ σόου, όπως αναφέρει το zappit.

«Μου έχουν κάνει κατά καιρούς προτάσεις αλλά δεν είχα χρόνο ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης. «Είμαι ένας άνθρωπος υπερκινητικός, κάνω πολλά πράγματα. Εκτός από τα ταξίδια, έχω τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα πράγματα που κάνω».

«Ίσως στο μέλλον κάτι γίνει. Έχω μια πρόταση για να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή ή αν θα τραγουδήσω» σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής… φωτογραφίζοντας μια πιθανή συμμετοχή στο νέο κύκλο του «Just the 2 of us».

«Στη σκηνή υπάρχει ένα φως, μια αύρα, τραβάς τα βλέμματα. Από κει και πέρα, όμως, δεν μπορείς να πας με όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στο μαγαζί και σου την πέφτουν» πρόσθεσε με χιούμορ ο τραγουδιστής. «Έτυχε να έχω ένα παιδί. Δεν ξέρω αν υπάρχει και αλλού, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί άλλο. Παλιά, είχα μια δυο κρούσεις από γυναίκες που μου είπαν ότι έχουν τα παιδιά μου».

«Τις ρίζες μας δεν πρέπει να τις ξεχνάμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα τις καλύτερες μου στιγμές όταν πρωτοήρθα από την Ρωσία. Πέρασα δύσκολα μέχρι να με δεχθούν οι φίλοι και οι παρέες μου» κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής.