Ένας από τους πιο γνωστούς νυχτερινούς χώρους της Πάτρας, στο κέντρο της πόλης, πωλήθηκε και άλλαξε χέρια. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για το "Rules", στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο ύψος της Κανάρη, ένας χώρος που τα προηγούμενα χρόνια είχε αλλάξει αρκετά ονόματα και μορφές υπηρεσιών στην εστίαση και στην διασκέδαση, όμως τους τελευταίους μήνες είχε καθιερωθεί ως ένα από τα γνωστά κλαμπ της Πάτρας. 

Ο επιχειρηματίας που αγόρασε το Rules έχει τη δική του διαδρομή στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και μάλιστα αρκετά επιτυχημένη. Ο λόγος για τον Νίκο Νικολόπουλο, που γνωρίσαμε μέσα από το "On - Off", ένα μαγαζί που έχει την δική του διαδρομή στην νύχτα της Πάτρας.

Τα σχέδια του επιχειρηματία για το Rules, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε και μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, είναι συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Το μαγαζί δεν θα αλλάξει brand και θα παραμείνει με το ίδιο όνομα, έχοντας ταυτόχρονα τον ίδιο χαρακτήρα ως κέντρο διασκέδασης. Θα είναι δηλαδή ένα club που θα παίζει όλων των ειδών τις μουσικές mainstream, ελληνικό pop και λαϊκές εμπορικές επιτυχίες.

Παράλληλα, θα διοργανώνει σε καθημερινή βάση σχεδόν διάφορα events που θα έχουν το καθένα τον δικό τους χαρακτήρα και ύφος, ενώ θα φέρνει ως guests, σε συχνά πυκνά χρονικά διαστήματα, γνωστά ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών για live βραδιές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα ιδιοκτησία του χώρου θα ανακοινώσει το πρόγραμμα των events και των βραδιών που ετοιμάζει.