Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης και τον δημοσιογράφο Χρήστο Βαρθαλίτη με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες της περσινής περιόδου αλλά και την διαπροσωπική τριβή, που ουδέποτε υπήρξε, με τον Κώστα Σπυρόπουλο, όπως αναφέρει το zappit.

«Δεν ονομάζω τίποτα δύσκολο. Τα πάντα ίσως ήταν ένα μήνυμα για να πας παρακάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης. «Δεν έχω καθόλου πικρία για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν. Τους ευχαριστώ, ευγνωμοσύνη απόλυτη. Χωρίς αυτά δεν θα ήμουν εδώ τώρα».

Όσον αφορά την αποχώρηση από την παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου, που είχε συζητηθεί εντόνως, σχολίασε: «Θα μπορούσα να μιλήσω και να πιω καφέ με τον Κώστα Σπυρόπουλο τώρα. Δεν υπήρξε καμία διαπροσωπική τριβή».

«Πέρσι ήταν μπερδεμένο το κεφάλι μου χωρίς να ξέρω ίσως τους στόχους μου. Αυτή τη στιγμή οι δαίμονες μου δεν είναι απλά σε κουτί, δεν μπορούν με τόσο φως να υπάρχουν γύρω μου» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

«Έβγαιναν και έλεγαν διάφορα για μένα. Είχα κάποια κεκτημένα και τα έχασα αλλά ίσως έπρεπε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Η περσινή χρονιά ήταν χρήσιμη για μένα οπότε οποιαδήποτε έχει οποιαδήποτε γνώμη για μένα…υπέροχα» κατέληξε με χαμόγελο ο Ευθύμης Ζησάκης.