Οι εργασίες στην Περιμετρική και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την τροχαία για να αντιμετωπιστεί το κομφούζιο στο κυκλοφοριακό, έχουν φέρει ένταση τις τελευταίες ημέρες στην Αγίου Ανδρέου, στο κέντρο της Πάτρας. 

Η τροχαία έχει προχωρήσει σε συνεχείς περιπολίες για να σταματήσει το φαινόμενο του διπλπαρκαρίσματος και της παράνομης στάθμευσης στο συγκεκριμένο δρόμο ο οποίος λόγω των εργασιών της Περιμετρικής έχει ακόμα μεγαλύτερη διέλευση οχημάτων τις τελευταίες ημέρες.

Στην προσπάθεια της αυτή οι κλήσεις της τροχαίας στους οδηγούς που δεν συμμορφώνονται πέφτουν "βροχή" και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αρκετές διαμαρτυρίες από δημότες της Πάτρας. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα οι συστάσεις των ανδρών της τροχαίας έχουν καταλήξει σε παραλίγο επεισόδια από τους νευριασμένους οδηγούς που έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί από την αναμονή και τις "ουρές" που παρατηρούνται στο κέντρο. 

Ωστόσο, από πλευράς τροχαίας τονίζεται ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο αφού με την τόση κίνηση που δέχεται ο δρόμος της Αγίου Ανδρέου, τα διπλοπαρκαρισμένα δημιουργούν έμφραγμα στο κέντρο και η ταλαιπωρία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. 

Πάντως, χρειαζόταν να γίνουν αυτές οι εργασίες στην Περιμετρική για να μας γίνει κατανοητό το πόσο απαραίτητο είναι αυτό το έργο για την Πάτρα και το κυκλοφοριακό της.

Περιμένουμε έτσι πότε να ολοκληρωθούν για να επιστρέψει το κέντρο στην κανονικότητα του. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η κανονικότητα αυτή είναι ομαλή. Μπροστά όμως σε αυτό το χάος των τελευταίων ημερών...