«Το σπιράλ ιδρύεται για την Πάτρα». Αυτό το μότο αντιπροσωπεύει τους στόχους που θέτει η νέας αυτοδιοικητική παράταξη της Πάτρας, η οποία «ήρθε για να μείνει» όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής της Πέτρος Ψωμάς, αμέσως μετά τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές. Διαμορφώθηκε ήδη ένα καινοτόμο

Καταστατικό, εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στην Αγορά Αργύρη, σε μία ολοήμερη διαδικασία που προετοιμάζεται από καιρό, το σπιράλ θα διοργανώσει το ιδρυτικό, πρώτο του συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια του Ιδρυτικού Συνεδρίου τα μέλη του σπιράλ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της παράταξης, τα γνωμοδοτικά όργανα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και τα όργανα λήψης αποφάσεων, τις διαδικασίες λειτουργίας της παράταξης από την 1/1/2020 καθώς και τις προτεραιότητες, προτάσεις και θέσεις ανά τομέα, σύμφωνα με τις 12 θεματικές Επιτροπές Εργασίας που ήδη λειτουργούν.

Το Ιδρυτικό Συνέδριο του σπιράλ είναι ανοικτό για το κοινό, απευθύνεται σε όλους τους δημότες ή/και κατοίκους του Δήμου Πατρέων και αποτελεί την πρώτη ευκαιρία για εγγραφή νέων μελών στην παράταξη. Οι πόρτες του σπιράλ είναι ανοικτές για όλους, το κάλεσμα για εγγραφή απευθύνεται στους ενεργούς πολίτες της Πάτρας που -πέρα από κομματικές γραμμές και πολιτικές τοποθετήσεις- επιθυμούν να υπηρετήσουν την πόλη και τους πολίτες της, η δε διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου θα δημοσιευτεί προσεχώς.