Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Οι καινούργιες σας ιδέες θα είναι δημιουργικές, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Στον επαγγελματικό σας τομέα εποικοδομητική πρόταση θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να την δεχτείτε. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ταύρος

Από σήμερα ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να τρενάρετε τις καταστάσεις. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει προοπτική να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Δίδυμοι

Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από τα παλιά. Η μέρα θα σας κάνει συγκαταβατικούς, θετική απάντηση θα δώσετε σε πρόταση επανασύνδεσης.

Καρκίνος

Εντυπωσιακές θα είναι οι ιδέες σας, προοδευτικές και απελευθερωμένες οι σκέψεις σας. Θα καταφέρετε να διατυπώσετε με σαφήνεια, να παρουσιάσετε και να πείσετε. Η σημερινή αστρολογική όψη θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, υποχωρούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τώρα θα εστιάσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας, θα είναι στο χέρι σας η πορεία των περεταίρω επαφών που θα έχετε.

Λέων

Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας θα είναι ανέμελη, δε θα θελήσετε έγνοιες και φόρτο εργασίας. Η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με έντονη διαίσθηση και σωστό ένστικτο. Θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης, τερματίζει ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Στα ερωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε  πολύ κοντά με πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Ζυγός

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, προσοχή στις παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, συνεργάσιμη διάθεση θα υπάρχει στον χώρο εργασίας σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη. Σε επαγγελματικά θέματα θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, η σκέψη σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Οι νέες σας επαγγελματικές επιδιώξεις θα βρουν στόχο και υλοποίηση. Η αισιοδοξία και το πρωτοποριακό σας πνεύμα θα σας ωθήσουν στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Αιγόκερως

Σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, θα καταφέρετε να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε. Σήμερα θα επικοινωνήσετε με φίλους, ίσως να λάβετε τηλεφώνημα από μια παλιά σας αγάπη. Μια απρόσμενη συνάντηση θα καταφέρει να σας ανανεώσει συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί προοπτική σχέσης.

Υδροχόος

Ζωτικότητα θα έχει η στάση σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, τα βήματα σας θα είναι αποφασιστικά. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστα τηλεφωνήματα και αποκαλυπτικές πληροφορίες θα φέρουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προτείνει συνάντηση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα μπερδεμένα σημεία, στο χέρι σας θα είναι το  ξεκίνημα σταθερού ερωτικού δεσμού.

Ιχθείς

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, προσοχή σε τάσης φυγής, αποφύγετε την παραπλανητική ονειροπόληση, προσπαθήστε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίσετε και τα υπαρκτά γεγονότα, αναζητήστε αποδείξεις. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε βλέψεις για σταθερό δεσμό.