Το GNTM 2 έχει μπει για τα καλά στη ζωή των τηλεθεατών. Ανάμεσα σε αυτούς που το παρακολουθούν είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται ζήλεψε και θέλησε να κλέψει λίγη από τη… δόξα των διαγωνιζομένων.

Όπως είναι γνωστό, σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, οι κοπέλες που συμμετέχουν κρίνονται από τις δοκιμασίες φωτογράφισης που πρέπει να φέρουν εις πέρας. Αυτή που δε θα καταφέρει να βγάλει μια δυνατή φωτογραφία και δεν εντυπωσιάσει τους κριτές, είναι αυτή που θα πρέπει να αποχωρήσει.

Έτσι, με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δημοσιογράφος που έγινε πρόσφατα ξανά κοκκινομάλλα, ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε να φορά ένα μακρύ μωβ φόρεμα και μαύρες ψηλές μπότες, ενώ ποζάρει σαν μοντέλο.

Επιστρατεύοντας το χιούμορ της, η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να τρολάρει τους κριτές του show, οι οποίοι αρκετές φορές είναι ιδιαίτερα αυστηροί, κάνοντας έναν υποθετικό σχολιασμό για το τι θα έλεγε ο καθένας, με βάση τα σχόλια που έχουμε συνηθίσει να ακούμε από εκείνους.

«Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία» γράφει η γνωστή παρουσιάστρια στην ανάρτησή της και ακολουθούν τα «σχόλια» των κριτών.

Βίκυ Καγιά: «Μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Πού πας με αυτή τη φωτογραφία; Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ; Γιατί κορίτσι μου; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;»

Άγγελος Μπράτης: «Είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης και το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κάνεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram».

Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο; Με τέτοιες γωνιές και κοιτάς κάτω; Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα και τις μπότες».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Πού πας με σκυμμένο το κεφάλι; Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι».