Τα Double Trouble Sessions είναι μια δημιουργία του Βασίλη Σπυρόπουλου και αφορούν συναντήσεις on stage με αξιόλογους μουσικούς, σε προσαρμοσμένο κατά περίπτωση ρεπερτόριο, με αυτοσχεδιαστικές προεκτάσεις.

Στο Diesel Cafe, την Παρασκευή 22 Νοέμβρη παρουσιάζεται το ντουέτο των Βασίλη Σπυρόπουλου και Γιώργου Παυλίδη, σε πρόγραμμα για 2 κιθάρες και 2 φωνές, που διασχίζει ένα σημαντικό κομμάτι της rock 'n' roll, country και blues ιστορίας.Ο Βασίλης Σπυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954, κι έχει ασχοληθεί με τη μουσική ως κιθαρίστας και συνθέτης. Το 1974 συμμετέχει στο γκρουπ του Νικόλα Άσιμου. Το 1977 μαζί με τον αδελφό του Νίκο Σπυρόπουλο σχηματίζουν το γκρουπ Σπυριδούλα, που σε συνεργασία με τον Παύλο Σιδηρόπουλο ηχογραφούν το άλμπουμ "Φλου" (1979) έναν από τους πιο επιδραστικούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της κιθάρας, αρχικά στο Πινδάρειο Ωδείο (1979-1983) κι αργότερα στην Εταιρεία Μουσικής Έρευνας Και Πειραματισμού. Ηχογράφησε με τους Σπυριδούλα 4 ακόμα άλμπουμ και επίσης συμμετείχε σε δίσκους άλλων σχημάτων, (Πυξ Λαξ, Β. Παπακωνσταντίνου, Σαύρα Των Βασιλικών Δρόμων κ.α.).

Ο Γιώργος Παυλίδης είναι μουσικός της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής, με παρουσία από το 1994 μέχρι σήμερα. Πιο γνωστός για τη δουλειά του σαν συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής στο συγκρότημα Χάσμα (1994-2011) και στο πειραματικό ακουστικό τρίο Μπρος (2009-), καθώς επίσης σαν ηχολήπτης και παραγωγός στην ομάδα του στούντιο Ηχοβρύχιο, με μεγάλο αριθμό συνεργασιών στο ενεργητικό του.