Το Bravo! αποτελεί έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη,  δίνοντας έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης, καθώς και της προώθησης μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελληνική Κοινωνία.  

Οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από ΦΟΡΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ αποτελούν τη βάση του μεγαλύτερου διαλόγου για τη βιώσιμη ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας.

Ο κοινωνικός διάλογος του θεσμού Bravo 2019 για την online ανάδειξη των πρωτοβουλιών Βιώσιμης Ανάπτυξης ξεκίνησε!

Μπορείτε να γίνετε κοινωνοί  των πρωτοβουλιών αυτών που υποστηρίζουν την Ποιότητα Ζωής μας και με την ψήφο σας να αναδείξετε τις καλύτερες.

Ψηφίστε στο ακόλουθο link https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting?a=1&b=1

Ο θεσμός Bravo (www.bravosustainabilityawards.com) υλοποιείται σε συνεργασία με διεθνείς, ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 160 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι Κοινωνικών Εταίρων και περισσότεροι από 35.000 Ενεργοί Πολίτες λαμβάνουν ενεργό μέρος στη διαδικασία.

Η Ετήσια Εκδήλωση του Bravo 2019 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κι είναι ανοικτή στο κοινό.

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected].