Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Άννα μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν τη φετινή χρονιά στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο, όπως αναφέρει το zappit.

«Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους» σχολίασε, όσον αφορά την παρουσία της κόρης του στη σκηνή, ο Γιώργος Κωνσταντινου. «Ποτέ δεν είπα πάρτε το παιδί μου στο θέατρο. Άντε και την πήραν, αν ο κόσμος την απορρίψει;» συμπλήρωσε.

Η νεαρή ηθοποιός, Άννα Κωνσταντίνου πρόσθεσε με τη σειρά της. «Δεν έχω καθόλου άγχος επειδή είναι ο πατέρας μου στην παράσταση».

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται, να προχωρήσω και να δείξω τις ικανότητες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Πάνω στη σκηνή ο πατέρας μου είναι ένας ηθοποιός οπότε σίγουρα μαθαίνω από εκείνον. Είναι ένα μεγάλο μάθημα» κατέληξε.