Οι ισχυροί και οι δυνατοί αέρηδες που επικρατούν από το πρωί της Τρίτης στην Πάτρα έχουν ήδη δημιουργήσει προβλήματα στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες της πόλης. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ένα δέντρο στην Μαιζώνος, στο ύψος του Αρσάκειο, έπεσε πάνω στην στάση που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Το συμβάν όταν έγινε, μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα είχε περάσει από εκεί λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ήταν γεμάτο από κόσμο. Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμό. 

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική και η αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής είναι η τρίτη φορά που έχουμε πτώση δέντρου στο ίδιο σημείο. Δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Στην περιοχή του πρώην νοσοκομείου Θώρακος οι άνεμοι έριξαν ολόκληρη κολόνα της ΔΕΗ. 

Η κυκλοφορία έτσι διεκόπη και στο σημείο πήγαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να την απομακρύνουν από τον δρόμο. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Ωστόσο, πτώση δέντρου είχαμε και στην περιοχή της πλατείας Ταμπαχάνων. Γενικότερα, οι άνεμοι είναι αρκετά ισχυροί και τα δέντρα πέφτουν εύκολα για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους πεζούς, αλλά και από τους οδηγούς.