Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Τονωτική ένεση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα της ζωής σας μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα, φίλοι Κριοί, καλοτυχία και ευχάριστα γεγονότα ξεπροβάλλουν για την προσωπική και ερωτική σας καθημερινότητα, αρκεί να μη φέρεστε εγωιστικά και υπεροπτικά στα κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σας, διάθεση που πιθανόν να σας προκαλέσει η σημερινή όψη της ημέρας. Απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς, δοθείτε ολόψυχα στον έρωτα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Ταύρος

Μπορεί να μην είναι τα πάντα τέλεια γύρω σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, αλλά δεν είναι στάσιμα, μουντά και ανασφαλή. Οι δυσκολίες και οι παγίδες που αντιμετωπίσατε στη δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα το προηγούμενο διάστημα, δίνουν τη σκυτάλη στις ευχάριστες και ελπιδοφόρες στιγμές με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, ακούστε τις συμβουλές μεγαλύτερων και εμπειρότερων από σας ατόμων, που θέλουν και επιδιώκουν μόνο το καλό σας και την ευτυχία σας.

Δίδυμοι

Τώρα οι ενέργειές σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, φίλοι Δίδυμοι, η επαγγελματική σας καριέρα και η υγεία σας απαλλάσσονται από τυχόν προβλήματα και διλήμματα, η συναισθηματική σας ζωή μεταμορφώνεται, η σημερινή όψη φέρνει στην αγκαλιά σας σεξουαλική και ψυχική ικανοποίηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να βάλουν παγίδες στην καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, στη ζωντάνια και το κέφι σας να διαγράψετε όλες τις άσχημες στιγμές.

Καρκίνος

Δημιουργούνται καινούριες δυνατότητες σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, τα πολύ δύσκολα τελειώνουν, τα ζόρια και οι πιέσεις που αισθάνεστε από τα πρέπει και τα θέλω σας, γίνονται ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Χρειάζεται απαραίτητα να βγείτε από το καβούκι σας, να δημιουργήσετε καινούριες επαφές, νέες γνωριμίες και συμμαχίες, να ερωτευτείτε με πάθος από την αρχή το ταίρι σας, να αναγεννήσετε τη σχέση σας.

Λέων

Διώξτε τις σκιές του παρελθόντος και του παρόντος από την καθημερινότητά σας σήμερα, φίλοι Λέοντες, η σημερινή όψη τονίζει το κομμάτι εκείνο της ζωής σας που έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, με τις συνεργασίες σας, με το σπίτι σας και τον αγαπημένο σας χώρο, με τους δικούς σας ανθρώπους και τα κεκτημένα σας δικαιώματα στον ερωτικό σας δεσμό. Αισθανθείτε την ασφάλεια και τη σιγουριά στο περιβάλλον που κινείστε, μείνετε στη ζεστασιά και την τρυφερότητα του άλλου σας μισού.

Παρθένος

Κάντε επαφές και συναντήσεις σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, εκμυστηρευτείτε τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας σε άτομα που δε θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σας, η σημερινή όψη ανοίγει δρόμους για ένα κοντινό ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, απελευθερώνει τα θέλω και τις προσδοκίες σας, ενθαρρύνει την διπλωματία σας και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας, μην απογοητεύεστε με το παραμικρό.

Ζυγός

Εκτιμήστε αυτά που έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, κατακτήστε σταδιακά και σταθερά τον επόμενο στόχο σας με υπομονετική και ισορροπημένη διάθεση. Η σημερινή όψη ίσως σας σπρώξει να διεκδικήσετε εγωιστικά και με υψηλούς τόνους τη φροντίδα και την προσοχή από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο, οπλιστείτε με συναισθηματισμό και ευαισθησίες, μην επιτρέπετε στις μικροεντάσεις με το ταίρι σας να δημιουργούν επικίνδυνο ρήγμα στο δεσμό σας.

Σκορπιός

Οι όψεις της ημέρας σηματοδοτούν σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, την απαρχή μιας περιόδου που μπορείτε να εξισορροπήσετε τα πρέπει και τα θέλω της καθημερινότητάς σας, να αμβλύνετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, να δείξετε ψυχραιμία και αισιοδοξία μπροστά στους καινούριους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, είτε αυτοί αφορούν τη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σας ζωή, που χρειάζεται άμεσα το ενδιαφέρον και την φροντίδα σας.

Τοξότης

Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και εσάς σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, σας δίνονται δυνατότητες και εχέγγυα για να ξεπεράσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να πετύχετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Κάποιος σημαντικός κύκλος της ζωής σας ίσως χρειαστεί να κλείσει σύντομα, για να δημιουργηθούν νέες προοπτικές και καινούρια οράματα για την ατομική σας ευημερία, καθώς και για την εξέλιξη της σχέσης σας. Μην αμελείτε να δείχνετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, χωρίς ιδιοτέλεια και νάζια.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε σχολαστικά με τις λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη σημασία στην καθημερινότητά σας, φίλοι Αιγόκεροι, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους πρακτικούς σας στόχους. Ανακαλύψτε το μυστικό κλειδί που μπορεί να σας οδηγήσει στην ιδανική συναισθηματική σχέση, οι μεν αδέσμευτοι κάνοντας μια τρυφερή, νέα γνωριμία, οι δε ζευγαρωμένοι ανοίγοντας τα φύλλα της καρδιάς στις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, έχοντας καλοπροαίρετη και συγκαταβατική διάθεση.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, φέρνει αισιόδοξα και ευχάριστα μηνύματα για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και την προσωπική σας καταξίωση, κοινωνικές γνωριμίες και καινούριες συναισθηματικές σχέσεις για τους αδέσμευτους φίλους, που θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Μια δελεαστική πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο δε σας αφήνει ασυγκίνητους, καλό θα είναι λοιπόν να αφεθείτε με ξεγνοιασιά και σιγουριά στα τρυφερά χέρια του δεσμού σας.

Ιχθείς

Ένα ευμενέστερο και φωτεινότερο διάστημα εγκαινιάζεται από σήμερα, φίλοι Ιχθύες, που αν βάλετε σε τάξη τις προσδοκίες και τους στόχους σας και αν εκμεταλλευτείτε τις παραμικρές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, είναι σχεδόν βέβαιο πως επεκτείνεστε προσωπικά και συναισθηματικά. Αν σχεδιάζετε την επισημοποίηση της σχέσης σας, είναι μια όμορφη μέρα για μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας, αν είστε μόνοι ερωτικά ένα κεραυνοβόλο ειδύλλιο πιθανόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.