Ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, για να δώσει εξηγήσεις για το πρόσφατο συμβάν με το πανό του Κεμάλ, αλλά οι οπαδοί της ομάδας στέκονται στο πλάι του Έλληνα γκαρντ.

Η στάση του Κώστα Σλούκα, να μην… ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε και να κρατήσει ένα πανό για την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, ανήμερα αυτής της εθνικής επετείου για τη χώρα, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην Τουρκία.

Ο Τούρκος διεθνής Σεμίχ Ερντέν εξέφραζε οργή στο Twitter με τα λόγια “Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας!” την ώρα που αρκετοί άνθρωποι από τη γείτονα χώρα εξέφρασαν το… θυμό τους με προσβλητικές αναρτήσεις στο twitter.

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε κάλεσε τον Κώστα Σλούκα σε απολογία, σε μια προσπάθεια να βάλει ένα… τέλος στο θέμα, αλλά την ίδια στιγμή, οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους στον Έλληνα γκαρντ, ποστάροντας λόγια στήριξης στο προφίλ του στο Instagram.

“Είμαστε μαζί σου Κώστα!” γράφουν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, φοβούμενοι το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα. “Ως φίλαθλοι της Φενέρ, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε”, “θα σε αγαπάμε για πάντα, μην φύγεις”, “ό,τι κι αν έκανες, ξέρουμε ότι είσαι ειλικρινής και ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν θα σταματήσουμε να σε στηρίζουμε” είναι κάποια από τα μηνύματα αγάπης των Τούρκων φιλάθλων της Φενέρ στον Σλούκα.