Ενοχλημένος με την πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου, εμφανίζεται να είναι σε ανάρτηση του ο Ανδρέας Φούρας. 

Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο βετεράνος πολιτικός που έχει αναλάβει από τον δήμο Καλαβρύτων την προώθηση της ιστορικής πόλης σε αυτές τις εκδηλώσεις που είναι να γίνουν, η Επιτροπή μέχρι ώρας δεν έχει δώσει την ανάλογη σημασία στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή. Γράφει συγκεκριμένα στο προφίλ του στο facebook σχετικά με την εκδήλωση στη γερουσία της Βουλής:

"Λαμπρό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 μας υποσχέθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής 31+1 προσωπικότητες της Ελληνικής και ολίγον παγκόσμιας επιστημονικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ελίτ, που απαρτίζουν την επιτροπή "Ελλάδα 2021".

Δείγμα γραφής της λαμπρότητας, η σημειολογική αναφορά σε ονόματα που μας τιμούν όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Κάχι Καχιασβίλη και του Ιμάμ Ζαχαρία - είμαι βέβαιος ότι αυτοί αιφνιδιάστηκαν- ενώπιον των Μark Mazzower,Roderick Beaton, Μάρκου Βερέμη, Γκρέγκορι Παπαδόπουλου κλπ.

Μεγάλοι απόντες τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του 1821. Μία θέση στα έδρανα της Γερουσίας δεν υπήρχε για να καθίσει ο ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ ή ο ΠΕΤΜΕΖΑΣ πρόεδρος και γραμματέας του ομίλου των απογόνων των αγωνιστών του 1821,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ".